Jaga:
Autor: foundME • 30. november 2022
Jaga:

Triin Hertmann: tahaks leida mõne mõjufookuse, millest pole varem kuulnudki!

Ettevõtete jaoks on üheks ohuks jätkusuutlikkuse seisukohalt enda valesti hindamine ja oma äriprotsesside puudulik kaardistamine, sõnas idufirma Grünfin asutaja Triin Hertmann.
Foto: Andras Kralla
Täna selguvad 20 ettevõtte seast Baltic Sustainability Awards'il teist aastat järjest need Baltikumi ettevõtted, mis on kõige jätkusuutlikumad, avaldanud enim mõju ja teinud valdkonnas uuendusi. Grünfini asutaja Triin Hertmanni sõnul on üsna kaua aega jätkusuutliku tegutsemise maine olnud justkui midagi ebamugavat ja kallist, ent see on nüüd muutumas.

“Tunne, et mugavuse, odavuse ja harjumuse peaks jätkusuutlikkuse nimel ohvriks tooma, on muidugi osaliselt olnud ka tõsi. Aga asjaolud muutuvad kiires tempos ja juba täna on jätkusuutlikumal ettevõttel parem maine, lojaalsemad kliendid ning ka parem ligipääs kapitalile ja mugavamad regulatiivsed tingimused," sõnas Triin Hertmann.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111