Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 1. detsember 2022
Jaga:

Põhjala fondijuhid hakkavad investeerimishuvilisi koolitama

Startup Estonia kogukonna arendusjuht Sandra Saarniit ja Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni (EstVCA) tegevjuht Kadri Lindpere.
Foto: Erakogu
Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsioon koostöös Startup Estoniaga käivitab Eestis esmakordse programmi, mille raames jagavad Põhjala riikide riskikapitalifondide juhid ja investeerimiseksperdid oma kogemusi ning avavad riskikapitali maailma telgitaguseid.

Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni (EstVCA) tegevjuht Kadri Lindpere sõnas, et programmi osalejad saavad Eestis esmakordse võimaluse ammutada kogemusi Põhjala riikide riskikapitalifondide juhtide pagasist.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111