Jaga:
Autor: foundME • 5. detsember 2022
Jaga:

Wise ja Tartu Ülikool annavad hoogu juurde kasvavale trendile

Käesoleval õppeaastal moodustavad naisüliõpilased Tartu Ülikooli Arvutiteaduste Instituudi tudengite koguarvust 30%.
Foto: Andres Raudjalg
Tänasest avaneb kõikidele Tartu Ülikooli Arvutiteaduste Instituudi bakalaureuse- ja magistriõppe naistudengitele võimalus kandideerida 1000-eurosele stipendiumile. Stipendiumi saab kolm naistudengit, lisaks saavad stipendiaadid tuge võrgustiku loomisel ja karjäärivõimaluste leidmisel.

“Oleme võtnud fookusesse toetada just naisüliõpilasi, kuna näeme, et täna tegutseb tehnilisi teadmisi nõudvatel tööpositsioonidel märgatavalt vähem naisi kui mehi. Tahame julgustada naisi oma tulevikku tehnoloogiaga siduma,“ ütles rahvusvahelise tehnoloogiaettevõtte Wise’i finantskuritegevuse tõkestamise strateegiajuht Sandra Horma.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111