Jaga:
Autor: foundME • 7. detsember 2022
Jaga:

Haridustehnoloogia iduettevõtted võtavad suuna teaduspõhiste lahenduste loomisele

Triumf Healthi asutaja Kadri Haljas.
Foto: Sven Tupits
Haridusvaldkonnas tegutsevad Eesti iduettevõtted kaasavad järjest enam teenusearenduse algfaasis teadlasi ja lõppkasutajaid, et loodavad digilahendused vastaks koolide, õpetajate ja ka täiskasvanud õppijate vajadustele.

Startup Estonia haridusvaldkonna projektijuht Inga Kõue tõi välja, et teadlaste ja lõppkasutajate kaasamine haridusvaldkonnale mõeldud digilahenduste loomisse tõstab teenuste usaldusväärtust. “Eesti haridusidudele suunatud programmid aitavad üha paremini rahuldada reaalseid kasutajate vajadusi. Tõenduspõhisem lähenemine ja teadlastega valideeritud teenus loovad juba ette eeldused rohkemate kasutajateni jõudmiseks,” sõnas Kõue.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111