Jaga:
Autor: foundME • 9. detsember 2022
Jaga:

Milttoni ja Helmese projekt pälvis tunnustuse Euroopa Parlamendilt

Helmese talendijuht Signe Lass (vasakul) ja uuringu juht, Milttoni muutustenõustaja ja psühholoogiadoktor Eva-Maria Kangro.
Foto: Andres Laanem
Eesti arendusmaja Helmese ja ärinõustamisettevõtte Milttoni koosloomes sündinud hübriidtöö projekt märgiti Euroopa Parlamendi uuringus kui üks kümnest inimeste juhtimise näitest Siemens’i, Renault, SEB ja teiste suurettevõtete kõrval.

Uuringu eesmärk on uurida digi- ja rohepöörde mõju töökohtadele ja -turule ning jagada näiteid juhtimisalasest innovatsioonist. Uuringutulemused on sisendiks Euroopa Parlamendi Tööhõive- ja sotsiaalkomisjoni liikmetele (EMPL) nii seadusloomes kui konteksti pakkumises.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111