Jaga:
Autor: Johanna Adojaan • 20. detsember 2022
Jaga:

Dividendide TOP: idufirmalised pistsid taskusse miljoneid

Kõik kolm – investor Jaan Tallinn (vasakult), Kuldar Väärsi ning Priit Alamäe - võtsid välja rohkem kui miljoni euro eest dividende.
Foto: Jaanika Jalast, Eiko Kink, Andras Kralla
Äripäeva koostatud Dividendide TOPi esimesest otsast võib leida nii mõnegi idufirmalise: kopsaka summa eest dividende võtsid välja investor Jaan Tallinn, aga ka Milrem Roboticsi tegevjuht Kuldar Väärsi ning Nortali juht Priit Alamäe.

Idusektori suurim dividendimaksja on Skype'i kaasasutaja ja iduinvestor Jaan Tallinn, kes on raha paigutanud enam kui 200 start-up'i. Tallinn on öelnud, et tema eesmärgiks pole kiire tootlus, vaid pigem kaasarääkimisõigus ettevõtete tegemistes. Dividende maksis Tallinn endale 2,4 miljoni euro jagu, selgus Äripäeva Dividendide TOPist. Topis asetseb Tallinn 19. kohal.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111