Jaga:
Autor: foundME • 21. detsember 2022
Jaga:

Clevoni tegevjuht: tegime kaheksa kuuga seda, mis konkurendid nelja aastaga

Maikuus esitletud kolmanda põlvkonna robotkulles CLEVON 1 toob pakke kuju juba mitmes paigas üle maailma. Pildid robot Belgia tänaval.
Foto: Clevon
Eesti robotkullerite arendamise ja tootmisega tegelev ettevõte Clevon (endine Cleveron Mobility) täitis lõppeval aastal mitmed kõrged eesmärgid. “Clevon suutis vaid kaheksa kuuga saavutada seda, mis konkurentidel üle maailma on võtnud neli aastat,” kinnitas ettevõtte tegevjuht Sander Sebastian Agur.

Agur lisas, et on väga uhke Clevoni saavutuste üle. “Clevoni robotkullerid on avalikel teedel sõitnud üle 20 000 kilomeetri ja jätkavad sellega, tõestades nii, et turvaline ja efektiivne autonoomne kaupade vedu on kättesaadav tehnoloogia mitte homme, vaid siin ja praegu.”

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111