Jaga:
Autorid: Janno Riispapp, Kristjan Pruul, Martin Johannes Teder • 6. jaanuar 2023
Jaga:

Wise sulgeb Ukraina abistajate kontosid

Ettevõtte asutajad Taavet Hinrikus (vasakul) ja Kristo Käärmann.
Foto: Wise
Mitmed Ukraina toetajad on andnud teada, et Wise on nende konto sulgenud. Wise'i esindaja ütleb, et firma tegevus on üle maailma reguleeritud ja kehtivad piirangud, milliste tegevuste jaoks nad saavad oma teenuseid pakkuda ja milliste jaoks mitte.

Ilmselt keegi Wise'i legaalses tiimis ütleb, et see on mõttetu risk, sellega pole mõtet tegeleda, rääkis Ukrainat toetav ettevõtja Ragnar Sass. „Wise’i esimene töötaja on ukrainlane, neil on Ukraina kontor, seal on hästi palju Ukrainat toetavad inimesi. Küsimus on väärtustes.”

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111