Jaga:
Autor: foundME • 10. jaanuar 2023
Jaga:

Spordiidu Robus asendab hotellide jõusaalid

Robuse treeningvarustus hotellitoas.
Autor: Annaliisa Raidjõe
Sporditehnoloogia idufirma Robus sõlmis pilootprojekti raames koostöölepingu ÖÖD Hötelsiga, sisenedes uude sektorisse. Kavas on laiendada Robuse treeningseadmete pakkumine hotellidele ja majutusasutustele üle maailma.

ÖÖDi ja Robuse pilootprojekti käigus paigaldati Robuse treeninginventar GymBars koos treeningkavadega ÖÖDi peegelmajadesse Laherannal, et pakkuda inimestele puhkuse ajal mugavat treenimisvõimalust. Koostöö ÖÖD Hötelsiga on Robuse esimene samm majutussektorisse sisenemiseks.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Liina Leiten
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5184004
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111