Jaga:
Autor: foundME • 19. jaanuar 2023
Jaga:

Inflatsioonisurve on palgaralli üle võtnud

Inbanki personalijuhi Jaanika Lille sõnul kavatseb Inbank ebakindlast majanduskeskkonnast ja tehnoloogiasektori sagedastest koondamistest hoolimata 2023. aastal meeskonda kasvatada.
Foto: Andres Raudjalg
Sel aastal saab personalijuhtimises määravaks tugev ettevõttekultuur ning väärtuste kommunikatsioon, teatas Inbanki personalijuhi Jaanika Lille. Paindlikkus ja kaugtöö võimalus ei ole enam trendid, vaid hügieen.

Ebakindlatel aegadel on inimesed paratamatult oma tööandjatele lojaalsemad ning värbamine on mõnevõrra keerulisem. “Konkurents oli juba eelmisel aastal ülitihe ning isegi, kui hetkel on rohkem inimesi tööturul, siis on kandidaadid ka palju ettevaatlikumad ja otsivad stabiilsust ning kindlust. “Kellega ma liitun? “Millised on ettevõtte plaanid? “Kuidas ma saan olla kindel selles, et mulle ettevõttes tööd jätkub?” – need on põhilised küsimused, mida tööandjad värvates kuulevad ning inimeste murefoon kõlab kindlasti varasemast enam läbi,” nentis Inbanki personalijuhi Jaanika Lill.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111