Jaga:
Autor: foundME • 23. jaanuar 2023
Jaga:

Deel koondas kõik ühele platvormile

Deeli Kesk- ja Ida-Euroopa turgude laienemise juht Liina Laas.
Enamik ülemaailmseid ettevõtteid kasutab kuni 16 tööriista oma rahvusvahelise meeskonna haldamiseks, kuid personalivaldkonna ettevõte Deel on moodustanud ühtse platvormi, mida saab kohandada olenemata elukohast, töökohast, meeskonna suurusest või kasvufaasist.

„HR-platvormid on enamasti keskendunud kohalikele ettevõtetele, mille kaudu on keeruline rahvusvahelist meeskonda hallata. Kui firma peakontor on küll Eestis, kuid töötajaid on ka mujal riikides, palutakse tihti täita välisriigis kehtivaid maksuvorme ja muid juriidilisi dokumente, mis aga ülejäänud maailmas ei kehti,“ räägib Deeli Kesk- ja Ida-Euroopa turgude laienemise juht Liina Laas. „Deeli uus platvorm kohandab kõiki aspekte automaatselt ja seda vastava riigi töötaja vajadusi silmas pidades kehtivate kohalike seaduste alusel alates lepingutest ja palkamise üksikasjadest kuni puhkuste, töölepingu lõpetamise, hüvitiste ning kõige muuni.“

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111