Jaga:
Autor: foundME • 1. veebruar 2023
Jaga:

Eesti terviseidu hakkab allergiavaba õhku müüma

Respiray uue toote kasutamine.
Foto: Kevin Kohjus
Eesti tervisetehnoloogia ettevõte Respiray uus kaelaskantav allergiavastane seade puhastab 99,9% ulatuses õhus levivad allergeensed osakesed ning pakub ka ravimivaba alternatiivi kevadise õietolmuallergia vastu.

Respiray Wear A+ tööpõhimõte on lihtne. Seade võtab allergeenidega õhu, eemaldab filtri abil seal leiduvad allergeensed osakesed ning suunab puhta õhu kasutaja nina- ja suupiirkonda. Seadme kasutuselevõtt tähendab respiratoorsete ehk õhu kaudu levivate allergeenide, sh õietolmu, tolmulestade, hallituste või lemmiklooma kõõmas sisalduvate valkude suhtes tundlikele inimestele hüppelist elukvaliteedi tõusu.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111