Jaga:
Autor: foundME • 8. veebruar 2023
Jaga:

Asekantsler tutvustas SupplierPlusi aastakonverentsil olulist finantssektori innovatsiooni

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Sandra Särav aastakonverentsil.
Foto: Kristi Sits
Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Sandra Särav tutvustas SupplierPlusi aastakonverentsil Eesti finantssektori viimase aja üht olulisemat innovatsiooni – ärikliendi andmete kogumist ehk KYC andmevahetusteenuse prototüüpi.

Tegemist on era- ja avaliku sektori koostööst sündinud rakenduse prototüübiga, mis võimaldab ühekordselt luua KYC (know your customer ehk “tunne oma klienti”-põhimõte) profiili esimeses etapis füüsilisele isikule ja tulevikus ka juriidilisele isikule. Lahendus aitab andmebaasidest teha komplekspäringuid reaalajas ja automaatselt.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111