Jaga:
Autor: foundME • 15. veebruar 2023
Jaga:

Araabia Ühendemiraatide firma omandab Milrem Roboticsi enamusosaluse

Milrem Robotocsi juhatuse esimees Kuldar Väärsi.
Foto: Andras Kralla
Araabia Ühendemiraatide ettevõte EDGE Group PJSC omandab enamusosaluse robootika ja autonoomsete süsteemide arendajas Milrem Roboticsis. Tegemist on suurima investeeringuga Eesti kasvavasse kaitsetööstusesse, seisab ettevõtte teates.

Ka edaspidi jääb Milrem Roboticsi peakontor Tallinna ning ettevõte jätkab koos Soomes, Rootsis, Hollandis ja USAs asuvate tütarfirmade ning ligi 200 oma ala spetsialistiga tavapärast tegevust. Ettevõtte omanikud on tehingu järel EDGE, Kuldar Väärsi läbi osaühingu Sinrob, Saksamaa kaitsetööstusettevõte Krauss-Maffei Wegmann ning Eesti erainvestorid ja Milrem Roboticsi töötajad

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111