Jaga:
Autor: foundME • 16. veebruar 2023
Jaga:

Inseneritudengite toetamine on nagu investeering väga hea tootlusega iduettevõttesse

Tudengivormeli 2022. aasta vormel
Foto: Timo Anis
Eesti esimene kosmosemissioon, isejuhtiv vormel ja Baltikumi esimene päikeseauto on olnud mõned suuremad Eesti tudengiprojektide edulood. Lisaks on mitmest projektist kasvanud välja edukad ettevõtjad. Vähem tähtis pole ka praktiliste projektide panus inseneriõppe atraktiivsemaks muutmisele.

„Vok Bikes on läbi ja lõhki Tudengivormel,“ sõnab elektrilisi kaubajalgrattaid tootva ettevõtte Vok Bikes kaasasutaja ja tegevjuht Indrek Petjärv. „Tiimiga, kellega me Vok Bikesi lõime, kohtusime Tudengivormeli meeskonnas. Teadmised, mille põhjal toodet arendame, omandasime Tudengivormelist ning ka meie ettevõtte esimesed värbamised said tehtud Tudengivormeli meeskonnast,“ kirjeldab Petjärv.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111