Jaga:
Autor: foundME • 16. veebruar 2023
Jaga:

Uus väljakutse: kiire kasv koos efektiivsusega

EstVCA tegevjuht Kadri Lindpere.
Foto: Laura Nestor
Möödunud aastal liikus tehnoloogiaettevõtete fookus kasvu säilitamisele, efektiivsuse tõstmisele ja reservide loomisele, mis omakorda võib kaasa tuua ka töökohtade vähendamist, teatab Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsioon (EstVCA).

EstVCA tegevjuht Kadri Lindpere sõnas, et sõjaga kaasnev energia- ja majanduskriis on Eesti iduettevõtete ning era- ja riskikapitali fondide jaoks kaasa toonud mitmeid väljakutseid. “Eesti fonditurg on täna siiski heas kohas, sest kaks viimast aastat on olnud meie fondide jaoks kapitali kaasamise vaatest väga aktiivsed. Püssirohtu on lähiaastateks piisavalt ning jätkatakse oma portfelliettevõtete toetamist,” ütles Lindpere.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111