Jaga:
Autor: foundME • 20. veebruar 2023
Jaga:

E-riigi Akadeemia alustas suurt Ukraina digisiirde toetusprojekti

E-riigi Akadeemia tegevdirektor Hannes Astok.
Foto: Andres Haabu
E-riigi Akadeemia juhib Euroopa Liidu toetusprojekti "Digisiirde toetus Ukrainale" (DT4UA), et parandada Ukraina avalike teenuste osutamist, arendada e-riigi taristut ning pakkuda abi sõja põhjustatud katsumustega toimetulekuks. Projekti tegevuste maht on 17,4 miljonit eurot ja viiakse ellu järgneva kahe aasta jooksul.

„Ukraina teeb läbi üht dünaamilisemat digisiiret maailmas ja seda vaatamata Venemaa täiemahulisele sõjale Ukrainas. Meie kohus on aidata Ukrainal tagada oma digiteenuste pidev areng. Digiteenused on sõja ajal hädavajalikud ja jäävad selleks ka ülesehitustöö ajal. Seetõttu toetab Euroopa Liit Ukrainat digiteenuste pakkumise ja e-valitsemise tõhustamisel,“ ütles Euroopa Liidu suursaadik Ukrainas Matti Maasikas.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111