Jaga:
Autor: Romet Toomas Tiitsaar • 8. märts 2023
Jaga:

Teekond õpilasfirmast suureks: sihi tähti, jõuad vähemalt kuuni

Seik ja Pagerr asutaja Rudolf-Gustav Hanni.
Foto: Raul Mee
Kui võtad endale suure eesmärgi, siis jõuad palju kaugemale, rääkis ettevõtete Seik ja Pagerr asutaja Rudolf-Gustav Hanni.

Hanni sõnul on inimene läbi kukkunud, kui saavutab kõik oma eesmärgid. „Me kasutame oma tiimis sama mentaliteeti nagu Google'is kasutusel. Kui sa sooritad sajaprotsendiliselt oma eesmärgid, siis sa seadsid endale liiga väikesed eesmärgid,“ rääkis Hanni.

Seekordne „Lavajuttude“ saade on salvestatud veebruari keskel toimunud 23. Gaselli Kongressil. Gaselli Kongress on inspiratsioonisündmus kiiresti kasvavate firmade omanikele ja juhtidele, kelle võimekusest ja tööst sõltub Eesti majandus. Nende hulgas on ettevõtete Seik ja Pagerr asutaja Rudolf-Gustav Hanni, kes jagab oma inspireerivat teekonda õpilasfirmast gasellettevõtteni.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111