Jaga:
Autor: Laura Saks • 13. märts 2023
Jaga:

SVBs osaliselt vara hoiustanud Veriff: olukord on lootusrikkam kui reede õhtul

Kaarel Kotkase asutatud idufirma Veriff hoiustas SVBs vara osaliselt.
Foto: Raul Mee
Paljud USA rahastusega idufirmad hoiustavad oma vara SVBs, teiste hulgas Veriff, sõnas Veriffi finantsdirektor Amish Mody. Ta märkis, et kuigi olukord on praegu optimistlikum, õõnestab krahh kogu pangandussektori usaldusväärsust.

Mody sõnul on olukord esmaspäeva hommikuse seisuga lootusrikkam, kuna pühapäeval teatas USA valitsus, et tagab kõigile Silicon Valley Banki klientidele nende hoiused täismahus. Mody ütles Äripäevale, et alates tänasest peaks SVB hoiustajad oma hoiustele taas ligi pääsema.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111