Jaga:
Autor: foundME • 16. märts 2023
Jaga:

Esimene Eestis loodud auto müüdi Jaapanisse

Jaapani suursaadik Matsumura Yukihiko ja Auve Techi asutaja Väino Kaldoja.
Foto: Auve Tech
Eesti tehnoloogiaettevõte Auve Tech saatis Jaapani poole teele esimese uue põlvkonna autonoomse sõiduki MiCa. Võrreldes seni tuntud Auve Tech Iseautoga on uus põlvkond teinud väga suure arenguhüppe edasi.

Auve Techi asutaja Väino Kaldoja ning Jaapani suursaadik Matsumura Yukihiko kinnitasid eile sõidukile viimase sümboolse detaili ning sõiduk saadeti lennutranspordiga Jaapani poole teele. Auve Techi partner on Softbanki tütarfirma Boldly, kes on Jaapanis autonoomse transpordi teenuse turuliider.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111