Jaga:
Autor: foundME • 22. märts 2023
Jaga:

Bolt rakendab tõukeratastel uusi ohutusmeetmeid

Bolt püüab juurutada ka tõukerataste eeskujulikku parkimiskultuuri.
Foto: LIIS TREIMANN
Bolti tõukerattad alustavad tänasest uut hooaega. Sel aastal on tõukeratastega liikumisel mitmeid muudatusi, millega tõuseb liiklejate turvalisus ja paraneb parkimiskultuur, teatab Bolt. Samuti avatakse tõukerataste rentimise võimalus kolmes uues linnas: Maardus, Narva-Jõesuus ja Sillamäel.

Bolti Eesti tõukerataste suuna juhi Aleksandr Lilišentsevi sõnul on sel hooajal prioriteediks liiklejate ohutus ja Bolt on loonud uusi parkimispiiranguid, kiirusepiiranguid ning süsteemi, mis takistab mitmekesi ühel rattal sõitmist.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111