Jaga:
Autor: foundME • 22. märts 2023
Jaga:

Tšehhi-Slovaki fond sihib Baltikumi varajase faasi idufirmasid

StartupWiseGuysi tiim, keskel ZAKA VC investeerimiskomitee juht Andrej Petrus.
Foto: StartupWiseGuys
Tšehhi-Slovaki perevarade investeerimisfirma ZAKA VC, millel on juba kohalolek Balti regioonis, plaanib jätkata mahukaid investeeringuid varajase faasi idufirmadesse Eestis, Lätis ja Leedus. Hiljuti investeeris ZAKA VC nelja Balti idufirmasse.

"Baltimaades ja eriti Eestis on väga küps idufirmade ökosüsteem. Meil on hea meel, et meil on kohapeal paar väga huvitavat investeeringut, eelkõige Alpha3D, Miros.ai, Rendin, Supliful ja Startup Wise Guys,“ ütleb ettevõtte pressiteates ZAKA VC investeerimiskomitee juht Andrej Petrus.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111