Jaga:
Autor: Renita Käsper • 5. mai 2023
Jaga:

Kolm küsimust, millele leida vastus enne, kui hakata värbama välisriigist

Renita Käsper, Testlio globaalse värbamise juht.
Foto: Meeli Küttim
Välisriigist töötajate värbamine võib olla ettevõtete jaoks tulus viis laiendada oma tegevust ja suurendada mitmekesisust. Uuringud on näidanud, et mitmekesisemad tiimid on innovaatilisemad ja produktiivsemad kui homogeensed meeskonnad. Mitmekesisus võib tuua teie ettevõttesse erinevaid vaatenurki ja ideid, mis võivad aidata kaasa uutele lähenemistele ja uuenduslikele lahendustele. See võib aidata kaasa uute turgude ja klientidega suhtlemisele ning võimaldada teie ettevõttel laiendada oma tegevust rahvusvahelisel tasandil.

Mitmekesisus tõstab ka teie ettevõtte mainet ja atraktiivsust tööotsijate silmis, mis võib aidata teil leida ja värvata kvalifitseeritud ja motiveeritud töötajaid ning samas ka tõsta konkurentsivõimet.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111