Jaga:
Autor: foundME • 31. märts 2023
Jaga:

Kagu-Eesti õpilasfirmad olid esimesed, kes said tuge Tehnopol Startupist

Võru ja Põlva maakonna õpilasfirmad, nende juhendajad ning Võrumaa Arenduskeskuse esindajad Tallinnas Tehnopolis.
Foto: Lota Vana
Eile lõppes Võru maakonna õpilasfirmade koolitusprogramm Ideefaktor. Kuuel Kagu-Eesti õpilasfirmal oli võimalus arendada oma ideed koostöös Tehnopol Startup Inkubaatoriga, olles esimesed õpilasfirmad, keda Tehnopol selliselt juhendab.

Tegemist on ärikiirendiga, mille eesmärk on aidata noortel oma ideed testida ja arendada õpilasfirmast välja päris ettevõte. “Tavapäraselt saavad õpilasfirmad tuge eelkõige oma juhendajatelt ning üle-eestilisest õpilasfirmade programmist, mida veab organisatsioon JA Eesti. Meie õpilastel oli aga võimalus saada mentorlust Tehnopolilt, mis igapäevaselt tegeleb Eesti tugevaimate start-up-ettevõtetega,” ütles Võrumaa Arenduskeskuse noorte ettevõtlikkuse projektijuht Kadi Kaur.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111