Jaga:
Autor: foundME • 5. aprill 2023
Jaga:

Wise Platform ja Interactive Brokers ühendavad jõud

Wise Platformi juhi Steve Naudé.
Foto: Wise
Tehnoloogiaettevõte Wise alustab koostööd automatiseeritud globaalse elektroonilise maakleri Interactive Brokersiga (IBKR), et muuta globaalne investeerimine lihtsamaks.

Wise Platform võimaldab pankadel ja ettevõtetel kasutada Wise'i ülemaailmset maksete infrastruktuuri, muutes globaalse investeerimise senisest lihtsamaks ja aidates klientidel ülekandetasudelt raha säästa. Interactive Brokers pakub klientidele enam kui 200 riigis võimalust kaubelda aktsiate, optsioonide, futuuride, valuutade, võlakirjade ja fondidega 150 ülemaailmsel turul ning seda ühelt platvormilt. IBKR-i abil saavad kliendid teha sissemakseid kontodele ja kaubelda varadega 26 valuutas üle kogu maailma, ilma et nad peaksid avama mitut eri valuutas kontot.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111