Jaga:
Autor: foundME • 13. aprill 2023
Jaga:

Bolti äriklientidele suunatud teenus kahekordistas Eestis tellimuste arvu

Bolt Drive'i autorent on üks teenus, mis sisaldub äriklientidele mõeldud paketis.
Foto: Liis Treimann
Bolt Business, mis pakub Bolti teenuseid äriklientidele, on kahekordistanud käivet ja tellimuste arvu Eestis võrreldes möödunud aastaga. Selle kasvu taga on nii kasvavad partnerlussuhted klientidega kui ka uute teenuste ja klientide lisandumine, teatab ettevõte.

Bolt Businessi Eesti müügijuht Gerhard Spitsak toob välja, et pandeemiajärgselt on ettevõtetes elu normaliseerumas ja inimesed käivad üha rohkem taas kontoris ja ärikohtumistel. Seetõttu on kasvanud ka vajadus ärisõitude järgi.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111