Jaga:
Autor: foundME • 28. aprill 2023
Jaga:

Tervishoiuiduga Salu liitus endine Veriffi ja Pipedrive’i tootejuht Kalev Rundu

Kalev Rundu
Foto: Jake Farra
Kiiret ja operatiivset arsti- ja terviseteenust pakkuva Salu tootejuhina hakkab Rundu looma silda Salu kasutajate ja tootearendustiimi vahel, kaugemas tulevikus soovitakse andmeanalüüsi ja tehnoloogia abil hakata tegelema ka patsientide tervisemurede ennetustööga.

„Eelkõige soovin väga hästi tundma õppida Salu kasutajaid, saada aru nende valudest, muredest ja ootustest, ning olla nende hääl meie toodete ja teenuste arendamisel,“ ütles varem kahe Eesti ükssarviku Pipedrive’i ja Veriffi intensiivses kasvufaasis osalenud ja rohkem kui kümme aastat tehnoloogiavaldkonnas tegutsenud Rundu.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111