Jaga:
Autor: foundME • 9. mai 2023
Jaga:

Paulig investeerib Rootsi idufirmasse, mis jälgib heitkoguseid põllumajanduses

Improvin‘-i asutajad Joel Nedar ja Niklas Wallsargård.
Pauligi kapitaliinvesteeringute üksus PINC investeerib Rootsi idufirmasse Improvin‘, mis pakub tehisintellektil põhinevat platvormi, mis võimaldab toidu- ja joogitootjatel mõõta ja vähendada heitkoguseid oma väärtusahelas.

Paljud toidu- ja joogitootjad, kes on seadnud endale kliimaeesmärgid, seisavad tihtipeale ühise probleemi ees – kuidas mõõta, kontrollida ja ka vähendada nende väärtusahelas tekkivaid kaudseid heitmeid? Et saavutada seatud kliimaeesmärgid, tuleb kasvuhoonegaaside heitkoguseid märkimisväärselt vähendada. Kaudsed heitmed moodustavad kogu heitkogustest umbes 90%.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111