Jaga:
Autor: foundME • 1. juuni 2023
Jaga:

Ülemiste City pakub lennukatele ideedele testimiskeskkonda

Test City tutvustamine Ülemistel.
Foto: Kalev Lilleorg
Ülemiste City lansseeris kolmapäeval uute tehnoloogiate testimiskeskkonna Test City, mis ootab testima kohalikke ja välismaiseid ettevõtteid, et katsetada uusi lahendusi või valideerida oma teenuseid tegelikus linnakeskkonnas.

„Ülemiste City on disaininud testimiskeskkonna teenust mitme aasta vältel, jõudes koostöös testinud ettevõtetega punkti, kus mitmed innovaatilised ideed ja pilootprojektid on ellu viidud. See lubab vaadata uute eesmärkide poole – olles kompakte ärilinnak, saame testijatele pakkuda juurdepääsu siinsele taristule ja 16 000-liikmelisele kogukonnale, erinevatele tugiteenustele ning aidata arenduse vallas kaasa mõelda,“ lausus Ülemiste City innovatsioonijuht Ursel Velve.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111