Jaga:
Autor: foundME • 15. juuni 2023
Jaga:

Maailma suurim toiduinnovatsiooni konverents kaasab ka idufirmasid

EIT Foodi kokkutulek eelmisel aastal.
Foto: Jan VAN DE VEL
EIT Food – 45 riiki hõlmav toiduinnovatsiooni kogukond – korraldab oma viienda iga-aastase ürituse Riias 27.–28. juunil. Konverents toob kokku toiduinnovatsiooni huvilised, toiduainetööstuse ettevõtjad, teadlased, põllumehed ja iduettevõtjad. Esinejate hulgas on Euroopa Komisjoni peateadusnõuandja Maarja Kruusmaa.

Tegemist on esimese omalaadse üritusega Balti regioonis, mis ühendab kogu toiduainete väärtusahela sidusrühmad, eksperdid ja tööstusharu tegijad, et liikuda süsteemsete muutuste poole. Selle aasta kokkutulek keskendub toidusüsteemide ümberkujundamisele, kasutades innovatsiooni ülemaailmsete toidu- ja kliimaprobleemide lahendamiseks.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111