Jaga:
Autor: Tarmo Virki • 22. juuni 2023
Jaga:

Eesti idufirma lubab poolitada pilveteenuste kulu

Glassity on töötanud juba paar aastat lahenduse kallal mis lubab klientidele poolitada nende pilves kasutatavate serverite arve, ja plaanib teenida kopsakat lisatasu saavutades veel suuremaid sääste oma klientide jaoks.

“Kui te olete väikeettevõte, siis on neid kulusid üsna lihtne kontrollida, aga niipea kui ettevõte kasvab tekivad probleemid, siis on vaja rohkem servereid, rohkem andmebaase, uusi tehnikaid, uusi ja unikaalseid profiile, nagu väga spetsiifilisi probleeme, millega ettevõtted silmitsi seisavad. Ja see kõik võin olla väga, väga kallis,” rääkis Jose Ernesto Suarez PitchME podcastis.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111