Jaga:
Autor: foundME • 26. juuni 2023
Jaga:

Eestisse tuleb rahvusvaheline äriandmestiku ja -analüütika ettevõte

Dun & Bradstreet Estonia juhatuse liige ning Dun & Bradstreeti Baltikumi ärijuht Marek Vihuri.
Foto: Dun & Bradstreet
Maailma juhtiv äriandmestiku ja -analüütika ettevõte Dun & Bradstreet laienes Eestisse ja Lätti eesmärgiga pakkuda Balti riikide ettevõtetele ja organisatsioonidele Dun & Bradstreeti ülemaailmseid äriandmete lahendusi ning lisaks tagada kvaliteetsed äriandmed Eesti ja Läti ettevõtete kohta oma rahvusvahelistele klientidele üle maailma.

„Lühidalt kokku võttes annavad Dun & Bradstreeti ülemaailmsetel äriandmetel põhinevad erinevad turundus-, finants- ja riskilahendused ettevõtetele vastused küsimustele: kellega saaks äri teha; kellega tasuks äri teha ja kellega tohib äri teha,“ märkis Dun & Bradstreet Estonia juhatuse liige ning Dun & Bradstreeti Baltikumi ärijuht Marek Vihuri ettevõtte pressiteates.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111