Jaga:
Autor: foundME • 10. august 2023
Jaga:

Solaride sai rahvusvahelise koostööpartneri

Solaride’i tiim ja nende päikeseauto.
Foto: Rene Lutterus
Interdistsiplinaarne haridusprojekt Solaride sõlmis partnerluslepingu IT- ja tehnoloogiaettevõttega Yolo Group, et panustada Eestis jätkusuutliku tehnoloogia arendamisse nii hariduses kui ettevõtluses.

Koostöö raames toetab Yolo Group Solaride’i missiooni, et julgustada rohkem noori õppima ja huvituma tehnoloogia valdkonnast, edendamaks puhta energia kasutuselevõttu tulevikus. Yolo Group panustab ka Solaride Akadeemia kaasaegsesse õpiformaati, kaasates ettevõtte värbamisosakonna spetsialiste, et aidata projektil läbi viia värbamisega seotud töötubasid.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111