Jaga:
Autor: foundME • 8. september 2023
Jaga:

KappaZeta asub värske kapitali abiga kosmosest metsa mõõtma

Kunstnikupilt kavandatavast satelliidimissioonist
Foto: Taavi Torim, ESA
KappaZeta hakkab 480 tuhande euro suuruse investeeringu abiga töötama välja satelliitmissiooni, mille eesmärk on luua täpne, ülemaailmne ja sageli ajakohastatav andmekogum metsa biomassi ja süsinikuvarude kohta.

"Investeeringu abil arendame edasi oma põllumajandus- ja kaitseotstarbelisi tooteid ning loome metsa süsinikuvarude hindamise teenuse. Alustame uue põneva satelliitmissiooni arendamist, mis muudab Sentinel-1 andmed kolmemõõtmeliseks. Missiooniga luuakse täpne, ülemaailmne ja sageli ajakohastatav andmekogum metsa biomassi ja süsinikuvarude kohta," ütles ettevõte.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111