Jaga:
Autor: foundME • 12. september 2023
Jaga:

Kas kapitali kaasamine 2023. aastal on ainult unistus?

Järgmine üritus - 4. oktoobril!

Koostöös CoinsPaidiga alustasime sellel sügisel ürituste sarjaga foundME Lab, mille sihiks on kokku tuua noored ettevõtjad (ja miks mitte ka tulevased ettevõtjad) startup-maailma otsustajatega.

Oktoobrikuu klubiõhtul räägime rahast, sellest kuidas kaasata kapitali sügisel 2023. Paljud idufirmad lasevad töötajaid lahti, investorid hoiduvad riskidest, idufirmade võlad kasvavad - kuidas selles olukorras ellu jääda ja kasvada?

"Viimased aastad on olnud idusektoris pigem keerulised, toimunud on mitmed muutused ning kohati on ka mängureeglid muutunud. Usun, et oluliline on rääkida nii nagu asjad tegelikult on," ütles investor Tim Vaino Change Ventures'ist, kes juhib vestlusringi koos FoundME toimetaja Tarmo Virkiga.

"Meie sarja külalised jagavad praktilist kogemust ning ka praktilist nõu, mis tuleb kasuks nii asutajatele, noortele investoritele kui ka teistele valdkonna huvilistele," ütles Vaino.

Augustis toimunud sarja esimesel vestlusõhtul Aleksi Partanen, Soome riskikapitalifirma Icebreaker.vc partner, süstis asutajatesse positiivset energiat ja rõhutas, et investeerimisfirmal on töös rohkem projekte kui kuangi varem.

Järgmine vestlusõhtu toimub 4. oktoobril kell 17 CoinsPaidi kontoris (Kai 4) Tallinna sadamas.

Kohtade arv on piiratud, seega broneeri endale koht Äripäeva poe kaudu juba täna!

Ürituste sarja partneriks on CoinsPaid - innovatiivsete makselahenduste ökosüsteem, mis ulatub krüptomaksete gateway-teenusest kuni täielike SaaS-lahendusteni. Kuna CoinsPaid on Eestis litsentseeritud krüptomakselahenduste pakkuja, võimaldab see ettevõtetel krüptomakseid vastu võtta seaduslikul ja turvalisel viisil. Üle 800 kaupmehe kasutavad CoinsPaid'i laia maksevahendite valikut.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111