Jaga:
Autor: foundME • 13. september 2023
Jaga:

Uuring tõi välja kuus Eesti jaoks perspektiivset süvatehnoloogia valdkonda

Tehisintellekt ja masinõpe on üks Eesti jaoks perspektiivseid valdkondi.
Foto: IMAGO/Scanpix
EASi ja KredExi ühendasutuse tellimusel koostöös erivaldkondade ekspertidega valminud uuring toob välja kuus süvatehnoloogia valdkonda, kus Eestil on suurim potentsiaal nii teadus- ja arendustegevuses kui ka tootmises.

EASi ja KredExi rakendusuuringute programmi juht Madis Raukas selgitas, et uuringu “Süvatehnoloogiate alternatiivsed arengutrajektoorid ja nende tähendus Eestile” läbiviimisel arvestati autorite poolt Eesti jaoks suurima perspektiiviga süvatehnoloogiate valikul arendamise, tootmise ja kommertsialiseerimise potentsiaaliga ning tehnoloogia laiema sotsiaalse mõjuga.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111