Jaga:
Autor: foundME • 22. september 2023
Jaga:

Eesti idu digitaliseerib personaalset ettevõtjate mentorlust

Nii visualiseeris tehisintellekt Odyssei missiooni
Foto: Bing Image Creator/DALL-E
Eesti idufirma Odyssei ehitab mentor-platvormi mis võimaldab edukatel ettevõtjatel personaalselt nõustada samaaegselt palju noori asutajaid ja annab noortele juurdepääsu legendaarsete ettevõtete asutajatele.

Odyssei on masinõppe platvorm, mis defineerib uuesti mentorluse tulevastele ettevõtjatele ja varajase staadiumi idufirmade asutajatele. Tehisintellekti abil pakub see kasutajatele ainulaadset võimalust küsida personaalselt nõu legendaarsetelt, kuulsatelt ettevõtjatelt erinevatest tööstusharudest.

“Need vestlused ei ole stsenaariumid, vaid põhinevad täiustatud loomulikul keeletöötlusel, mis muudab iga suhtluse ehtsaks ja kasutaja eesmärkidele ja väljakutsetele vastavaks,” ütles asutaja Ulvi Nasibli.

Platvormi kaudu saavad asutajad praktilisi nõuandeid mitmesugustel teemadel, sealhulgas tootearendus, meeskonna loomine, rahastamisstrateegiad, turundustehnikad ja palju muud, ja saavad neid kohe oma ettevõtmiste puhul rakendada.

Nõustamise viimine digitaalsele masinõppe platvormile eemaldab nii geograafilised kui ajalised tõkked, rõhutab Nasibli.

“Meie kureeritud kuulsatest ettevõtjatest koosnev rühm esindab laia spektrit tööstusharusid, taustu ja kogemusi. Kasutajad saavad ühendust mentoritega, kes vastavad nende individuaalsetele püüdlustele ja tööstusharudele, ning kelle kalendrist analoog-maailmas aega leida võiks olla võimatu,” ütles Nasibli.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111