Jaga:
Autor: foundME • 4. oktoober 2023
Jaga:

Eestlaste loodud trenniäpp viib kokku treenerid ja harrastajad

Treening personaaltreeneriga.
Foto: Triin Künnapas / SHULT Estonia
Keskkonna SCULT.app näol on tegemist eestlaste loodud innovatiivse digitaalse tasuta lahendusega, mis viib kokku liikumisharrastajad ja spordiinstruktorid vabalt valitud spordialal, tasemel ning asukohas.

SCULT.app-trenniplatvormi tegevjuhi Ott Pärna sõnul pakub platvorm lahendust kahele olulisele ühiskondlikule probleemile. Ühelt poolt lihtsustub äpp harrastajatel ligipääsu treeningu alastele teadmistele ja treeninggruppidele. Teiselt poolt võimaldab SCULT.app nii praegustel treeneritel ja instruktoritel kui ka sportlastel ning aktiivsetel harrastajatel oma teadmisi paindlikult jagada, teenides selliselt lisatuluedastab pressiteade.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111