Jaga:
Autor: Janno Riispapp • 11. oktoober 2023
Jaga:

Lõuna-Korea laevaehitusgigant investeerib Elcogeni 45 miljonit

HD Hyundai tegevjuht Kisun Chung (vasakul) on veendunud, et strateegiline koostöö Elcogeniga on nurgakiviks jätkusuutlikumate energialahenduste väljatöötamisel. Fotol ka president Alar Karis, Eesti suursaadik Lõuna-Koreas Sten Schwede ja Elcogeni tegevjuht Enn Õunpuu.
Foto: Raigo Pajula/Presidendi kantselei
HD Hyundai kontserni kuuluv Lõuna-Korea laevaehitusgigant investeerib Elcogeni 45 miljonit eurot, mis võimaldab Eesti ettevõttel muu hulgas uue 360megavatise tootmisvõimsusega kütuseelementide tehase ehitamist.

Korea Shipbuilding & Offshore Engineering (KSOE) tihendab Elcogeniga koostööd heitmevaba energiatootmise tehnoloogia ning rohevesiniku tootmise valdkonnas, investeering on jätkuks ettevõtete vahel jaanuaris sõlmitud teadus- ja arenduskoostööalasele lepingule, seisab pressiteates.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111