Jaga:
Autor: foundME • 13. oktoober 2023
Jaga:

sTARTUp Day asus järgmisi võitjaid otsima

2023. aasta konkursi võitjad
Foto: Kiur Kaasik
sTARTUp Day kuulutas välja sTARTUp Pitching 2024 konkursi, kus läheb parimate idufirmade vahel jagamisele üle 300 000 euro väärtuses auhindu ja investeeringuid.

Konkursile oodatakse osalema varajase faasi iduettevõtteid Eestist ja teistest riikidest, kel on toimiv toode või teenus, tugev meeskond ning kes on valmis investeeringuid kaasama. Parimad 40 meeskonda saavad oma ettevõtet tutvustada jaanuari lõpus Tartus toimuval sTARTUp Day ärifestivalil.

Eesti Äriinglite Võrgustik EstBAN paneb ühele meeskonnale välja kuni 200 000 eurose sündikeeritud investeeringu.

“Juba mitmendat aastat teeme seda olukorras, kus tuleviku osas valitseb omajagu teadmatust,” ütles EstBANi tegevjuht Anu Oks. “Kuid kogemus on näidanud, et partnerlus Eesti idusektori tippüritustega on tõhus viis toetada uute tehnoloogiaettevõtete kasvu ja näidata idusektori ühtsust. Jääme innovatsiooni otsinguil tähelepanelikult lootusrikkaks ja loodame leida nii silmavaistvaid meeskondi kui läbimurdelisi lahendusi, millel on suur potentsiaal tulevikku ümber kujundada.”

Lisaks paneb kuni 100 000 eurose sündikaatinvesteeringu välja .Contriber Ventures. “Meie eesmärgiks on toetada iduettevõtete juhte, kes tunnevad huvi enesearengu ja oma tõelise mina leidmise vastu – see tähendab, et neil on valmidus keskenduda oma käitumise muutmisele, et saada paremaks juhiks ning olla ise selleks muutuseks, mida nad ootavad teistelt ja maailmalt. Nii on üks osa meie investeeringust rahaline ja teine osa on liitumine aastase enesearengu- ja mentorlusprogrammiga .Contriber School," ütles .Contriber Venturesi investor ja juhtivpartner Aleksander Tõnnisson.

Auhinnafondis on veel 10 000 eurone rahaline preemia Swedbankilt ja teised auhinnad.

sTARTUp Pitching konkurss toimub kaheksandat korda. 2023. aastal osales konkursi kaks paremat - Paul-Tech ja Gearbox Biosciences teatasid oktoobris uutest finantseerimisringidest. Varasemalt on võistluselt hoogu saanud idufirmad nagu Fractory, Stebby, VSight, LightCode Photonics jt.

STARTUp Day 2024 liftikõnevõistlusele saab registreerida selle lingi kaudu hiljemalt 17. detsembril.

foundME on 24.-26. jaanuaril 2024 toimuva ärifestivali sTARTUp Day meediapartner. Meilt leiad parima valiku festivali ja selle kogukonnaga seotud lugudest.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111