Jaga:
Autor: foundME • 27. oktoober 2023
Jaga:

Kaks rohetehnoloogia arengukiirendit annavad avalöögi

Beamline’i kiirendi juht Jana Budkovskaja.
Foto: Erakogu
Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) sõlmis hankelepingu kahe arengukiirendi korraldajaga, kes pakuvad rohetehnoloogia iduettevõtetele tehnoloogia ja äriarendamise teenuseid ning aitavad iduettevõtetel jõuda kiiremini erainvesteeringute kaasamiseni.

Materjaliteaduse, ressursside väärindamise ja kemikaalide kasutuse vähendamisele keskenduvat kiirendit korraldab Beamline. Kohaliku elukeskkonna tarkade lahenduste kiirendit korraldavad ühiselt Tartu Teaduspark, Tallinna Teaduspark Tehnopol, Baltic Innovation Agency ja Energex Energy Experts.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111