Jaga:
Autor: foundME • 30. november 2023
Jaga:

eAgronom avab demofarmi põldkatsete tegemiseks

Külvipäev katsepõllul.
Foto: eAgronom
eAgronom rajab Rannu Seeme OÜ põllule oma demofarmi, kus hakatakse teostama mitmesuguseid jätkusuutlike majandamisviisidega seotud põldkatseid. Ettevõtmine on osa suuremast projektist, millega hakatakse katsetama taastavate praktikate rakendamist mitmes Euroopa asupaigas.

„Meie põllumehed usuvad miskit vaid siis, kui nad seda ise näevad. eAgronomi demofarm ja põldkatsed võimaldavad ka meil endal proovida innovaatilisi ja taastavaid põllumajandustavasid ning tõestada nende rakendamise äratasuvust,“ selgitas pressiteates eAgronomi asutaja ja tegevjuht Robin Saluoks.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111