Jaga:
Autor: foundME • 5. detsember 2023
Jaga:

Eesti riskikapitalistid valisid uued juhid

EstVCA uus juhatuse esimees Kaari Kink
Foto: Jake Farra
Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsioon (EstVCA) ütles, et organisatsiooni uueks juhatuse esimeheks valiti riskikapitalifondi Superangel investeeringute juht Kaari Kink, kes võtab ohjad üle Margus Uudamilt.

“Mul on väga hea meel anda oma panus koos niivõrd mitmekesise ja kogenud juhatusega meie ökosüsteemi ambitsioonikasse arengusse. Järgmistel aastatel jätkame kindlasti rahvusvahelise koostöö edendamist nii Põhjamaade kui ülejäänud Euroopaga ning suuname tähelepanu olulistele tulevikuteemadele nagu jätkusuutlik ning vastutustundlik investeerimine,” ütles EstVCA juhatuse esimees Kaari Kink.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111