Jaga:
Autor: foundME • 7. detsember 2023
Jaga:

R8 Technologies kaasas uusi investoreid

R8 Technologiesi kaasasutaja ja tegevjuht Siim Täkker.
Foto: Raul Mee
R8 Technologies OÜ teatas, et viimase investeeringuvooruga lisandusid investorite ja partnerite hulka Jaapani tehnoloogiaettevõte Panasonic Corporation, kestliku energiasektori ettevõte Encevo Luksemburgist ja Norra kinnisvarafirma Møller Eiendom.

„Loodame, et see investeering ettevõttesse R8 Technologies, mis pakub energiahaldusteenuseid oma silmapaistva tehisarupõhise tehnoloogia abil, kiirendab meie mugavuse, kestlikkuse ja energiasäästu eesmärkide saavutamist, eriti praegust Euroopa energiakriisi silmas pidades,“ ütleb pressiteates Panasonic Corporationi riskikapitalijuht Kunio Gohara.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111