Jaga:
Autor: Tarmo Virki • 22. veebruar 2024
Jaga:

Latitude59 raames panevad investorid jälle miljoni välja

Foto: Latitude59
Latitude59 auhinnafondiks on ka 2024. aastal miljoni euro jagu investeerimispakkumisi.

Eelmisel aastal ületas Latitude59 konverents lubadust anda välja kuni miljoni euro suurune investeering - kolm võitjat kaasasid kokku rekordilise 1,2 miljoni euro suuruses investeeringuid.

“Latitude59 ei ole enam ainult idu- ja tehnoloogiakonverents, vaid platvorm ja ühenduspunkt innovatsioonile, inimestele ja maailmale. Me teeme seda taas - paneme välja investeeringu, millele idud nii siit kui mujalt saavad kandideerida ja seda juba teist aastat järjest,” ütles Latitude59 peakorraldaja Liisi Org.

Latitude59 startup-suhete juhi Triin Ilvese sõnul on end üles andma oodatud varase faasi idud meilt ja mujalt. “Eelmise aasta võimas tulemus näitas, et piirkonna startup id ja investorid mängivad varajase faasi iduinvesteeringute kõrgemas liigas. Seega – kohver ühe miljoniga on jälle seiklemas! Head startup’id juba otsa ei saa, seepärast esitame asutajatele selge ja väärilise väljakutse - kandideerige,” sõnas Ilves.

Pitching konkursi ehk Latitude59 Pitch Competitionile on avaldused oodatud 1.aprillini. Kõikide kandideerinud ettevõtete seast tehakse eelvalik ja 40 tugevamat osalevad avalikes eelfinaalides juba mai alguses. Erinevaid etappe jagub aga kogu maikuuks, mille tulemusel jõuavad finaali vaid viis parimat iduettevõtet.

Finaal toimub 24. mail Latitude59 pealaval, kus kuulutatakse välja ka investeeringute saajad ja kogukonnaauhindade võitjad.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111