Jaga:
Autor: foundME • 6. märts 2024
Jaga:

Tartu idufirma piletisüsteem läks Rootsis tööle

Rootsi ühistranspordiametite ning avaliku ja erasektori reisijateveo ettevõteteühendamise eest vastutav organisatsioon Samtrafiken ja Tartu IT-ettevõte Turnit lansseerisid sellel nädalal Rootsi üleriigilise ühtse piletimüügisüsteemi (NDS), mis võimaldab Rootsi reisijateveo sektori kasvu ja millega korraldatakse üle 2 miljardi Rootsi krooni suurust piletimüüki aastas.

See lihtsustab piletimüüki ja suurendab teenusepakkujate ristmüügivõimalusi, võimaldades neil pakkuda reisijatele lisateenuseid. Uus süsteem tagab kiire ja efektiivse infovahetuse erinevate väliste liikuvusteenuste pakkujate ja piletimüügipartnerite vahel, muutes kogu ostuprotsessi reisijatele sujuvaks ja hõlpsaks. Reisijatel on nüüd mugavam planeerida ja broneerida reise, mis hõlmavad mitmeid veoteenuse pakkujaid, sealhulgas ka konkureerivaid pakkujaid.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111