Jaga:
Autor: Kristel Härma • 13. märts 2024
Jaga:

Kirjaneni firma on valmis päikesekatuste eksporti kõvasti investeerima

Eelmisel aastal avas päikesekatuste tootja Solarstone mitu miljonit eurot maksnud tehase, mis ettevõtte teatel on tootmisvõimsuse poolest suurim Euroopas.
Foto: Solarstone
Päikesekatuseid tootvast kohalikust idufirmast Solarstone asutajad välja ostnud Raul Kirjaneni ettevõtte Biofuel juht Andreas Laane tõdes, et pärast võimsa tehase valmimist nõuab siinse toodanguga välisturgude vallutamine nüüd suuri investeeringuid.

“Kui ma loen Eesti teatud börsiettevõtete teateid, kui palju nad raha kaasavad, et välismaale turgu vallutama minna, siis nendest summadest mitte kunagi minu arust ei piisa. Need summad peavad olema vähe suuremad,” viitas Laane, kuid ei saanud investeeringu suurusjärku avada.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111