Jaga:
Autor: foundME • 3. aprill 2024
Jaga:

Iduettevõtted saavad toetust rohetehnoloogiate arendamiseks

Kliimaminister Kristen Michal
Foto: Liis Treimann
Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) avab 3. aprillil taotlusvooru iduettevõtetele, et toetada innovaatiliste rohetehnoloogiate arendamist. Toetusega aidatakse arendada tehnoloogiaid, mis aitavad kohaneda kliimamuutustega ja vähendada kasvuhoonegaaside heitmeid.

„Kliimamuutuste pidurdamine eeldab uusi tehnoloogilisi lahendusi. Uued rohetehnoloogiad loovad eelduse ka Eesti majanduse kasvuks. KIKi toetus aitab lahendusi katsetada ja turule tuua just nendes valdkondades, kus näeme kliimaseaduse väljatöötamise aruteludes Eesti konkurentsieelist,“ sõnab kliimaminister Kristen Michal.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111