Jaga:
Autor: Tarmo Virki • 18. aprill 2024
Jaga:

Baltimaade aasta erakapitali tehingu auhind tuli Eestisse

Balti erakapitali aastatehingu võitjaks kuulutatud Skeleton Technologies’e pressi- ja valitsussuhete asepresident Arnaud Castaignet ja auhinna üle andnud Porta Finance’i juhtivpartner Julijus Grigaliūnas (vasakul) ning Soraineni partner Mantas Petkevičius (paremal).

Eile anti Vilniuses toimunud Balti M&A ja erakapitali foorumil üle Baltimaade suurtehingute auhinnad.

Balti erakapitali aastatehinguks valiti superkondensaatorite arendaja ja energiasalvestuslahenduste pakkuja Skeletoni rahakaasamine tippinvestoritelt, kelle seast leiab tehnoloogiagigandid Siemensi ja Marubeni. Kaasa raha abil finantseerib Skeleton superkondensaatorite ja kõrgvõimsusega superaku (SuperBattery) tootmise laiendamist.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111