Jaga:
Autor: foundME • 25. aprill 2024
Jaga:

SCALE-ABLE projekt kutsub kasvuettevõtteid koostööle Skandinaavia korporatsioonidega

“Projektis uurisime erinevaid võimalusi, kuidas kasutada panganduses keelemudelite võimalusi,” kirjeldab SEB Baltikumi strateegia juht Andra Altoa eelmise vooru kogemust.
Foto: SEB Pank
Iduettevõtted saavad liituda SCALE-ABLE projektiga, mis on suunatud koostööle kasvuettevõtete ja suurettevõtete vahel. Projekti eesmärk on pakkuda osalejatele võimalust kohtuda potentsiaalsete piiriüleste partneritega nii Eestist, Soomest kui ka Rootsist, tutvuda erinevate innovatiivsete lahendustega ja arendada uusi koostöövõimalusi.

„Tehnopoli eesmärk on toetada maailma muutvat innovatsiooni. SCALE-ABLE projekt ühendab innovatsiooni loovad kasvuettevõtted edumeelsete suurkorporatsiooniga, kasutades selleks projektipartneri Ignite Sweden loodud platvormi ja metoodikat. Meie eesmärk on käivitada mõlemale poolele väärtust loov koostöö,” kirjeldas projekti olemust Tehnopoli korporatiivteenuste juht ja SCALE-ABLE projektijuht Helene-Terese Jürgenson.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111